Huisregels

In mijn salon hanteer ik onderstaande huisregels. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij kennis hebben genomen met deze huisregels en dat zij hieraan zullen voldoen.

1. Alle behandelingen vinden alleen plaats op afspraak.

2. Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij een annulering tussen 12 en 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 12 uur voor de afspraak en bij het niet na gaan van de afspraak zal het volledige tarief in rekening worden gebracht.

3. Graag uiterlijk tot 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig zijn.

4. Betaling is mogelijk met de pin of contant. ( bij betaling met een creditcard wordt er €1,- extra in rekening gebracht ) Tevens kan er betaald worden met een Feet and Wellness Factory uitgegeven cadeaubon.

5. De prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld of overeengekomen.

6. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij zorg dragen voor hun persoonlijke hygiëne voorafgaand aan de afspraak.

7. Voor aanvang van de massage stel ik u een aantal vragen met betrekking tot uw medisch verleden. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit zonder schriftelijke toestemming verstrekt worden aan derden.

8. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, vraag hem/haar of er tijdens zijn/haar behandeling een massage mag plaats vinden.

Disclaimer
Sabrina Anneveld is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Sabrina Anneveld is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van niet volledig of verkeerde inlichting, dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures of medicijngebruik.