Lycon wax

De LYCON wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke wax in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken en dat de wax behandelingen echt geen straf meer zijn.

Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!
Met “Lycon Precision Waxing” wordt haar vanaf 1 mm moeiteloos gewaxt zonder huidirritaties of roodheid en is nagenoeg pijnloos. Het maakt je huid super zacht, glad en zonder irritaties. Als je eenmaal met deze wax hebt kennis gemaakt, wil je nooit meer iets anders.

Voordelen

De Lycon wax hecht alleen aan de haren en plakt niet aan de huid. Dit betekent aanzienlijk minder pijn en irritatie. Doordat de Lycon wax op lage temperatuur verwarmd word en gemakkelijk smeerbaar is, maakt dat het heel prettig en comfortabel aanvoelt. Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Salon Feet and Wellness Factory stelt hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandelingen en producten en kiest voor het ontharen voor de crème de la crème onder de waxen: Lycon waxing.

Wax behandeling

De behandeling start met het schoonmaken en ontsmetten van de huid om vuil, transpiratie, deodorant en cosmetica te verwijderen. Hierna wordt er een pre-waxingolie aangebracht. De olie zorgt ervoor dat de wax niet aan de huid trekt maar alleen aan de haartjes hecht, hierdoor wordt de behandeling als comfortabel en nagenoeg pijnloos ervaren. Dan volgt, tegen de haargroeirichting in, het aanbrengen van de wax die met een snelle beweging weer wordt verwijderd. Na de hotwax wordt de LYCOjet wax als nabehandeling ingezet. Effectief voor het verwijderen van kort en hardnekkig haar. De haren blijven hierdoor nog langer weg. De poriën worden hierna gesloten en de huid gereinigd. Als laatste wordt er een Aloe Vera of soothing cream aangebracht om de huid te hydrateren, te koelen, te verzachten en te verzorgen en wordt het gewaxte gebied behandeld met de Ingrown-X-it solution, dé oplossing tegen ingegroeide haartjes en irritaties.