Manicure

Manicure

Beseft u dat uw nagels het visite kaartje zijn van uw handen en u persoonlijke uitstraling. Samen met onze voeten hebben onze handen veel te verduren. Verzorgde nagels zien er mooi uit en voelen zacht aan. Herkent u de droge handen en nagelriemen? Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

Manicure Mini

Bij de manicure mini behandeling wordt er aandacht besteed aan het in vorm brengen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, en de nagels worden gelakt met blanke lak.

Manicure Basis

De manicure Releaf Gold. Deze behandeling bestaat uit de mini manicure met als extra verzorging  een Soak-a-lyptus cleanse, cuti-cal nagelriemverzorging, dadi oil, scrub, korte massage met lotion en finish spray.

Manicure Luxe

De manicure Releaf Platinum. Deze behandeling bestaat uit de mini manicure een voetenbad met Au drench,  een Soak-a-lyptus cleanse, cuti-cal nagelriemverzorging, dadi oil, scrub, korte massage met lotion, CBD Elixer en finish spray.

Nagelstyling handen

Om de nagels van uw handen te verfraaien zijn diverse behandelingen mogelijk, zoals styling van de nagels met een nagellak of de sopolish

  • Lakken met nail polish: U kunt uw nagels laten lakken met een kleur naar keuze.
  • Sopolish: Garandeert langdurig perfect gelakte nagels. Geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeersnel uit onder de uv- lamp en wordt snel verwijderd dankzij het soak-off / peel-off system zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel. De kwaliteit zorgt ervoor dat de lak 14 dagen blijft zitten.

Producten

Voor de handverzorging werk ik met de producten van Dadi Oil en Famous Releaf

  • 100% natuurzuiver en biologisch
  • Vrij van chemisch synthetische geur, kleur en conserveringsmiddelen ( parabenen)
  • Uitkomst bij huidproblemen: eczeem, psoriasis, acné en kloven
  • Dierproefvrij en veganistisch
  • Geen microplastics en nanoplastics