Manicure

Manicure

Beseft u dat uw nagels het visite kaartje zijn van uw handen en u persoonlijke uitstraling. Samen met onze voeten hebben onze handen veel te verduren. Verzorgde nagels zien er mooi uit en voelen zacht aan. Herkent u de droge handen en nagelriemen? Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

Manicure Mini

In de manicure mini behandeling worden de handen geplaatst in een badje met dode zeezout. Bij de manicure mini behandeling wordt er aandacht besteed aan het in vorm brengen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, en de nagels worden gelakt.

Manicure Basis

In de manicure basis behandeling worden de handen geplaatst in een badje met dode zeezout. Bij de manicure basis behandeling wordt er aandacht besteed aan het in vorm brengen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, u geniet van een heerlijke handmassage met een voedende bodybutter, en de nagels worden gelakt.

Manicure Luxe

In de manicure deluxe behandeling worden de handen geplaatst in een badje met dode zeezout. Bij de manicure deluxe behandeling wordt er aandacht besteed aan het in vorm brengen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen, scrubben van de handen, dode zee modder of boddybutter pakking, u geniet van een heerlijke handmassage met een multi use oil, en de nagels worden gelakt.

Nagelstyling handen

Om de nagels van uw handen te verfraaien zijn diverse behandelingen mogelijk, zoals styling van de nagels met een nagellak of de sopolish

  • Lakken met nail polish: U kunt uw nagels laten lakken met een kleur naar keuze.
  • Sopolish: Garandeert langdurig perfect gelakte nagels. Geeft extra sterkte aan de nagel en heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeersnel uit onder de uv- lamp en wordt snel verwijderd dankzij het soak-off / peel-off system zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel. De kwaliteit zorgt ervoor dat de lak 14 dagen blijft zitten.

Producten

Voor de handverzorging werk ik met de producten van Botanical Beauty

  • 100% natuurzuiver en biologisch
  • Vrij van chemisch synthetische geur, kleur en conserveringsmiddelen ( parabenen)
  • Uitkomst bij huidproblemen: eczeem, psoriasis, acné en kloven
  • Dierproefvrij en veganistisch
  • Geen microplastics en nanoplastics
  • Productie in Nederland